דולר
₪3.471
יורו
₪3.8384
בת ים booked.net
+24°C
  • אודות
  • צור קשר
  • מבצעים בעסקים
  • המייל האדום
תפריט
  • אודות
  • צור קשר
  • מבצעים בעסקים
  • המייל האדום
Facebook
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
תפריט
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
תפריט
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
Facebook
חיפוש
סגור
ראשי » אוכל » ביסקוטי אגוזים ושקדים בציפוי טחינה

ביסקוטי אגוזים ושקדים בציפוי טחינה

22 בינואר 2018 9:08 אין תגובות

באדיבות "אחווה", צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי

קבלוגרסה מיוחדת לעוגיות: ביסקוטי טבולים בממרח טחינה עם סילאן עם תוספות מפנקות שמעניקות אקסטרה טעם וקראנצ'יות לעוגייה. ניתן לשמור את העוגיות בקירור או במקום יבש למשך מספר ימים.

מצרכים:
לביסקוטי:
3 כוסות קמח מנופה
1.5 כוסות סוכר חום
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
2 כפיות תמצית וניל
2 כפיות מיץ תפוחים
1/2 כפית מלח
1 כף גרידת לימון
3 ביצים גודל L
1.5 כוסות אגוזי לוז טבעיים
1.5 כוסות שקדים
1/2 כוס פקאנים טבעיים
לציפוי:
1/2 כוס ממרח טחינה עם סילאן "אחוה"
3 כפות שברי "ברס" (תערובת שברי אגוזים ושבבי קרמל, ניתן למצוא בחנויות מתמחות)
3 כפות שברי פיסטוקים
3 כפות שברי פקאן מסוכר

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות. בקערה בינונית מערבבים את החומרים היבשים: קמח, סוכר, אבקת אפיה, סוכר וניל, מלח, יחד עם האגוזים, השקדים והפקאנים.
בקערה נוספת מערבבים את החומרים הרטובים: תמצית וניל, מיץ תפוחים, ביצים וגרידת לימון. מכניסים את החומרים הרטובים ליבשים ומערבבים היטב עד אשר נוצר בצק אחיד.
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים ובידיים רטובות יוצרים 4 כיכרות. מניחים במרווח די גדול על תבנית אפייה משומנת (מומלץ לאפות ב-2 תבניות נפרדות).
אופים את הכיכרות 20-30 דקות או עד שהן מזהיבות מבחוץ ומרכז הגליל קשה למדי. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
מורידים את טמפרטורת התנור ל- 150 מעלות.
כשהכיכרות התקררו לחלוטין חותכים לעוגיות בעובי של כ- 1 ס"מ ומסדרים בצפיפות על רשת אפייה. אופים למשך כ- 10-15 דקות נוספות מכל צד ועד שהביסקוטי יבשים. מצננים לחלוטין.
לציפוי הביסקוטי: טובלים כל קצה אחד של ביסקוטי בממרח טחינה עם סילאן ומצפים בשברי ברס, פקאנים או פיסטוקים ומניחים בקופסא.

צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
  • 0שיתופים
  • שתפו בפייסבוק
  • צייצו בטוויטר
  • שתפו בגוגל+
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

עיתונים דיגיטליים
מוטי פרץ קוביה
אנחנו גם בפייסבוק

כל נעל סנטר קוביה
כתר מרפאת שיניים ריבוע
גרין פארק אודסה קוביה
טריפל רעננה קוביה
לוח העסקים

ניווט באתר

  • פרסמו אצלנו
  • אודות
  • צור קשר
תפריט
  • פרסמו אצלנו
  • אודות
  • צור קשר

מדורים

  • חדשות בת ים
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • חוקר פרטי
  • אסתטיקה
  • רכילות מקומית
תפריט
  • חדשות בת ים
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • חוקר פרטי
  • אסתטיקה
  • רכילות מקומית

צרו קשר

  • 03-3732828
  • 03-9434677
  • רח׳ משה לוי 11, ראשון לציון

תנו לנו לייק בפייסבוק

המייל האדום
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס