דולר
₪3.471
יורו
₪3.8384
בת ים booked.net
+24°C
  • אודות
  • צור קשר
  • מבצעים בעסקים
  • המייל האדום
תפריט
  • אודות
  • צור קשר
  • מבצעים בעסקים
  • המייל האדום
Facebook
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
תפריט
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
תפריט
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
Facebook
חיפוש
סגור
ראשי » אוכל » חטיף תפוחי אדמה הודי

חטיף תפוחי אדמה הודי

29 בינואר 2018 12:00 אין תגובות

באדיבות "טעם הטבע" של שטראוס, צילום: סטודיו שטראוס

המטבח ההודי מגוון מאד וידוע בשימוש רב של תבלינים, ירקות וקטניות. המתכון הבא מביא את הטעם ההודי לתפוח האדמה.
מצרכים:
1 כף גרגירי כוסברה קצוצים דק
1 כף גרגירי כמון שלמים
1 כף גרגירי חרדל
6 תרמילי הל כתושים
2 חבילות מיני תפוחי אדמה קלופים מבושלים
חצי כוס שמן זית
1 פלפל ירוק חריף, מנוקה וקצוץ

3 שיני שום קצוצות
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ דק
1 בצל אדום קצוץ
1 כוס כוסברה קצוצה
1 כף כורכום
מלח, פלפל שחור טחון טרי
גבינת קשקבל
גבינת מנצ'נגו

לבלילה:
2 כוסות קמח חומוס
2 ביצים
1 כף כרוכום
2 כפות שמן
מלח ופלפל
מים

אופן ההכנה:
שמים במחבת את התבלינים היבשים: כמון, הל וחרדל במחבת יבשה וקולים אותם כמה דקות.
מוסיפים למחבת את השמן וכשהוא חם מטגנים בו את השום, בצל, ג'ינג'ר ופלפל חריף כמה דקות.
מוסיפים את המיני תפוחי אדמה קלופים מבושלים ומרסקים לתערובת גושית.
מוסיפים את הכוסברה, מעט כורכום ומערבבים את הבלילה לתערובת אחידה וחלקה.
מוסיפים את הגבינות לתערובת.
מכינים את הבלילה: את כל המרכיבים שמים במיקסר עד שנוצרת תעבורת חלקה.
יוצרים כדורים גדולים מתערובת תפוחי האדמה, וממלאים כל כדור בתערובת גבינות מגוררות.
טובלים כדור תפוחי אדמה בבלילה ומכניסים לשמן העמוק. מטגנים עד שמזהיב.
מגישים עם צ'אטני כוסברה שמכינים על ידי ערבוב (במעבד מזון) של: כוסברה, שום, בצל, פלפל ירוק חריף, ג'ינג'ר, מלח, פלפל מים ומעט שמן. מרסקים למחית חלקה.

צילום: סטודיו שטראוס
  • 0שיתופים
  • שתפו בפייסבוק
  • צייצו בטוויטר
  • שתפו בגוגל+
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

עיתונים דיגיטליים
מוטי פרץ קוביה
אנחנו גם בפייסבוק

כל נעל סנטר קוביה
כתר מרפאת שיניים ריבוע
גרין פארק אודסה קוביה
טריפל רעננה קוביה
לוח העסקים

ניווט באתר

  • פרסמו אצלנו
  • אודות
  • צור קשר
תפריט
  • פרסמו אצלנו
  • אודות
  • צור קשר

מדורים

  • חדשות בת ים
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • חוקר פרטי
  • אסתטיקה
  • רכילות מקומית
תפריט
  • חדשות בת ים
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • חוקר פרטי
  • אסתטיקה
  • רכילות מקומית

צרו קשר

  • 03-3732828
  • 03-9434677
  • רח׳ משה לוי 11, ראשון לציון

תנו לנו לייק בפייסבוק

המייל האדום
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס