דולר
₪3.471
יורו
₪3.8384
בת ים booked.net
+24°C
  • אודות
  • צור קשר
  • מבצעים בעסקים
  • המייל האדום
תפריט
  • אודות
  • צור קשר
  • מבצעים בעסקים
  • המייל האדום
Facebook
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
תפריט
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
תפריט
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
Facebook
חיפוש
סגור
ראשי » אוכל » טראפלס שוקולד

טראפלס שוקולד

10 ביולי 2018 10:14 סגור לתגובות על טראפלס שוקולד

באדיבות שוקולד "לינדט", צילום: יח"צ

מצרכים:
100 גרם שמנת (לפחות 35% שומן)
20 גר' סירופ גלוקוז או דבש
125 גר' שוקולד אקסלנס מריר, קצוץ גס
ציפויים לבחירה: פתיתי שוקולד חלב, פתיתי קוקוס יבש, אגוזי פיסטוק כתושים (או כל אגוז אחר)

אופן ההכנה:
מוזגים את השמנת וסירופ הגלוקוז או הדבש לתוך סיר ובוחשים באיטיות עד לרתיחה.
לאחר הרתיחה – מסירים מהאש ומניחים בצד לקירור עד ל-85 מעלות צלזיוס.
מוזגים על השוקולד הקצוץ גס ומניחים למשך כחצי דקה.
באמצעות מקציף ידני או מרית, מתחילים לבחוש את התערובת מהמרכז החוצה וממשיכים לערבב עד שנוצר גנאש חלק ומבריק.
שופכים את התערובת למיכל פלסטיק רדוד, עוטפים בניילון נצמד ומניחים לתערובת להתגבש בטמפרטורת החדר.
כשהתערובת מתגבשת לסמיכות של חמאה רכה, מתחילים להפוך אותה באמצעות מרית
יוצקים את התערובת לשקית זילוף, ומזלפים את הכמות ל-10 כדורים. מאפשרים להם להתגבש ולהתייבש.
לקישוט – מצפים כל טראפל בשוקולד ותוספת אהובה לבחירה. מגלגלים את הכדורים מהר ובזהירות, כיוון שהטראלס נמסים במגע עם הידיים. שומרים בקירור.

צילום: יח"צ
  • 0שיתופים
  • שתפו בפייסבוק
  • צייצו בטוויטר
  • שתפו בגוגל+
« פוסט קודם
פוסט הבא »
עיתונים דיגיטליים
מוטי פרץ קוביה
אנחנו גם בפייסבוק

כל נעל סנטר קוביה
כתר מרפאת שיניים ריבוע
גרין פארק אודסה קוביה
טריפל רעננה קוביה
לוח העסקים

ניווט באתר

  • פרסמו אצלנו
  • אודות
  • צור קשר
תפריט
  • פרסמו אצלנו
  • אודות
  • צור קשר

מדורים

  • חדשות בת ים
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • חוקר פרטי
  • אסתטיקה
  • רכילות מקומית
תפריט
  • חדשות בת ים
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • חוקר פרטי
  • אסתטיקה
  • רכילות מקומית

צרו קשר

  • 03-3732828
  • 03-9434677
  • רח׳ משה לוי 11, ראשון לציון

תנו לנו לייק בפייסבוק

המייל האדום
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס