באדיבות השף יוסי צרפתי ל"פארוק בשוק", צילום: יונתן בן חיים
מצרכים:
ראש כרובית אחד
שקדים לבנים פרוסים לקישוט
1 בצל סגול חתוך לרצועות
טחינה גולמית
לרוטב:
2 שיני שום
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
מלח אטלנטי
אופן ההכנה:
מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים ומפזרים על מגש עם נייר אפייה. מזלפים מעל שמן זית ומלח אטלנטי ומכניסים לתנור ל-14 דקות בחום של 250 מעלות.
במקביל טוחנים במעבד מזון: שמן זית, לימון ושום לרוטב הומוגני וחלק.
מזלפים על צלחת טחינה גולמית, מסדרים מעל את הכרובית, מזלפים מהרוטב, מלח גס שקדים פרוסים ובצל סגול.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+