דולר
₪3.471
יורו
₪3.8384
בת ים booked.net
+24°C
  • אודות
  • צור קשר
  • מבצעים בעסקים
  • המייל האדום
תפריט
  • אודות
  • צור קשר
  • מבצעים בעסקים
  • המייל האדום
Facebook
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
תפריט
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
תפריט
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
Facebook
חיפוש
סגור
ראשי » אוכל » מאפינס גזר בציפוי קרם גבינה ופירות טריים

מאפינס גזר בציפוי קרם גבינה ופירות טריים

7 במאי 2018 14:38 סגור לתגובות על מאפינס גזר בציפוי קרם גבינה ופירות טריים

מתכון וסטיילינג: לילך חן שימל, צילום: אלון מסיקה, כלים: Golf & Co, פרחים: אולגה fruit.and.bloom

מצרכים להכנת 24 יחידות:
300 גרם קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)
50 גרם שקדים טחונים (1/2 כוס)
120 גרם סוכר חום (1/2 כוס)
100 גרם סוכר לבן (1/2 כוס)
2 כפיות שטוחות קינמון
מעט מלח
מעט אגוז מוסקט (לא הכרחי)
3 ביצים גודל L
1 גביע שמנת חמוצה
3/4 כוס שמן
25 גרם חמאה מומסת
3 כוסות גזר מרוסק – 8 גזרים בינוניים
כוס אגוזי מלך קצוצים גס
קרם גבינת מסקרפונה:
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
150 גרם אבקת סוכר (כוס ו 3 כפות)
250 גרם גבינת מסקרפונה בטמפרטורת החדר

אופן ההכנה:
מאפינס גזר: מחממים את התנור לחום 160 מעלות. משמנים תבנית שקעים בחמאה מומסת ובוזקים מעט סוכר.
בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים חוץ מהגזר והאגוזים, לאחר שהבלילה אחידה מוסיפים את הגזר המרוסק והאגוזים, מערבבים ומעבירים לתבניות השקעים.
אופים כ 25-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפה יוצא עם מעט פירורים לחים.
אנא הקפידו לא לאפות יותר מדי, העוגה חייבת להישאר לחה.
לילדים מומלץ להשמיט את האגוזים, ניתן להוסיף במקומם 1/2 כוס שוקולד צ'יפס לבן
קרם גבינת מסקרפונה:
מקרימים במיקסר חמאה וגבינה לקרם אוורירי (יש להיזהר מהקצפת יתר),
מוסיפים את אבקת הסוכר תוך כדי ההקרמה עד לאחידות.
הרכבת המנה: מניחים כל מאפה בתוך צנצנת נמוכה, ממלאים שקית זילוף בקרם מסקרפונה ומזלפים תלוליות גבוהות של קרם על גבי המאפינס, פורסים מפירות העונה ומעטרים בכמה פרוסות פרי.

צילום: אלון מסיקה
  • 0שיתופים
  • שתפו בפייסבוק
  • צייצו בטוויטר
  • שתפו בגוגל+
« פוסט קודם
פוסט הבא »
עיתונים דיגיטליים
מוטי פרץ קוביה
אנחנו גם בפייסבוק

כל נעל סנטר קוביה
כתר מרפאת שיניים ריבוע
גרין פארק אודסה קוביה
טריפל רעננה קוביה
לוח העסקים

ניווט באתר

  • פרסמו אצלנו
  • אודות
  • צור קשר
תפריט
  • פרסמו אצלנו
  • אודות
  • צור קשר

מדורים

  • חדשות בת ים
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • חוקר פרטי
  • אסתטיקה
  • רכילות מקומית
תפריט
  • חדשות בת ים
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • חוקר פרטי
  • אסתטיקה
  • רכילות מקומית

צרו קשר

  • 03-3732828
  • 03-9434677
  • רח׳ משה לוי 11, ראשון לציון

תנו לנו לייק בפייסבוק

המייל האדום
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס