דולר
₪3.471
יורו
₪3.8384
בת ים booked.net
+24°C
  • אודות
  • צור קשר
  • מבצעים בעסקים
  • המייל האדום
תפריט
  • אודות
  • צור קשר
  • מבצעים בעסקים
  • המייל האדום
Facebook
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
תפריט
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
תפריט
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
Facebook
חיפוש
סגור
ראשי » אוכל » מתכונים » סלט פסטה מהיר הכנה

סלט פסטה מהיר הכנה

13 באוגוסט 2018 13:49 אין תגובות

באדיבות חברת "ברילה, צילום: אפיק גבאי

סלט פסטה חגיגי טעים ויפהפה. השילוב של נתחי העוף יחד עם הקראנצ'יות של הירקות והפסטה יוצר סלט שונה מכל מה שהכרתם שיגרוף אין סוף מחמאות, וההכנה שלו קלה במיוחד.

מצרכים:
1/2חבילת פסטה ברילה מסוג פרפלה
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
4 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות
200 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל של כ- 3-2 ס"מ
100 גרם כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
100 גרם כרוב אדום חתוך לרצועות דקות
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
2 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
כפית פפריקה

לרוטב ויניגרט:
4 כפות שמן זית
5 כפות חומץ בן יין
1 כף סילאן
1 שם שום כתושה
1 כפית חרדל דיז'ון
1/2 חצי כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה מלח

לעיטור:
100 גרם פקאן קלוי
50 גרם חמוציות

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
במחבת שמים 2 כפות שמן זית ואת קוביות העוף, הפטריות המלח והפפריקה, מקפיצים עד להשחמה של קוביות העוף, מסירים מהאש ומצננים.
מערבבים היטב את כל מרכיבי רוטב הוויניגרט
מרכיבים את הסלט: הפסטה, הירקות הטריים, העוף והפטריות, מוזגים את הרוטב ומערבבים.
מפזרים מעל פקאן קלוי וחמוציות

צילום: אפיק גבאי
  • 0שיתופים
  • שתפו בפייסבוק
  • צייצו בטוויטר
  • שתפו בגוגל+
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

עיתונים דיגיטליים
מוטי פרץ קוביה
אנחנו גם בפייסבוק

כל נעל סנטר קוביה
כתר מרפאת שיניים ריבוע
גרין פארק אודסה קוביה
טריפל רעננה קוביה
לוח העסקים

ניווט באתר

  • פרסמו אצלנו
  • אודות
  • צור קשר
תפריט
  • פרסמו אצלנו
  • אודות
  • צור קשר

מדורים

  • חדשות בת ים
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • חוקר פרטי
  • אסתטיקה
  • רכילות מקומית
תפריט
  • חדשות בת ים
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • חוקר פרטי
  • אסתטיקה
  • רכילות מקומית

צרו קשר

  • 03-3732828
  • 03-9434677
  • רח׳ משה לוי 11, ראשון לציון

תנו לנו לייק בפייסבוק

המייל האדום
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס