דולר
₪3.471
יורו
₪3.8384
בת ים booked.net
+24°C
  • אודות
  • צור קשר
  • מבצעים בעסקים
  • המייל האדום
תפריט
  • אודות
  • צור קשר
  • מבצעים בעסקים
  • המייל האדום
Facebook
  • חדשות מקומיות
  • ספורט
  • אימוץ כלבים וחתולים
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
תפריט
  • חדשות מקומיות
  • ספורט
  • אימוץ כלבים וחתולים
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
תפריט
  • חדשות מקומיות
  • ספורט
  • אימוץ כלבים וחתולים
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
Facebook
חיפוש
סגור
ראשי » אוכל » מתוקים » עוגיות שוקולד צ'יפס עם מרשמלו שרוף ושוקולד

עוגיות שוקולד צ'יפס עם מרשמלו שרוף ושוקולד

14 באפריל 2019 10:24 אין תגובות

מתכון וצילום באדיבות: שוקולד פרה של עלית, שטראוס ונטלי לוין

אוהבים ס'מורס? אל תפספסו את החטיף הבא, שיהיה מושלם גם לאירוח בחול המועד או להכנה עם הילדים בחופש. בסיס עוגיית שוקולד צ'יפס כשרה לפסח, מרשמלו צרוב וציפוי שוקולד לקישוט.

טיפים:

מומלץ להכין את החטיפים כמה שיותר סמוך להגשה כדי שהמרשמלו יישאר רך.

אפשר להשתמש בשוקולד מריר, חלב או לבן לקישוט.

במקום לזלף את השוקולד אפשר גם לטפטף עם כפית או מזלג קטן.

 

מצרכים לבסיס:

חבילת עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

למרשמלו:

12 יחידות מרשמלו לבן

לקישוט:

100 גרם שוקולד מריר או חלב

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-250 מעלות במצב גריל.

מסדרים את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.

מניחים על כל עוגיה יחידת מרשמלו.

אופים במשך 2-3 דקות עד שהמרשמלו מזהיב.

שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.

ממיסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.

מעבירים את השוקולד המומס לשק זילוף קטן ומזלפים פסים דקיקים של שוקולד על גבי המרשמלו.

מצננים כמה דקות במקרר להתייצבות ומגישים.

סמורס
צילום באדיבות: שטראוס ונטלי לוין
  • 0שיתופים
  • שתפו בפייסבוק
  • צייצו בטוויטר
  • שתפו בגוגל+
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

עיתונים דיגיטליים
אנחנו גם בפייסבוק

שביט דודי שמש
כתר מרפאת שיניים ריבוע
אימוץ כלבים וחתולים
ווילי

ווילי

16 במרץ 2020

ווילי- אפילו שאוזניו נחתכו בצורה אכזרית נורא. הוא זכה להתחלה חדשה בבית-אבל אלו נטשו אותו כשעברו דירה. כמה אפשר להעביר

קרא עוד ←
ויני

ויני

16 במרץ 2020

ויני- ננטש מבית כי טריטוריאלי ולכן מחכה כעת למאמצים מנוסים, כאלה שידעו להציב גבולות ובעיקר שיבטיחו לו לתמיד להיות חלק

קרא עוד ←
מעוז

מעוז

1 במרץ 2020

יפיוף שחולץ לפני 3 חודשים עם צוואר חתוך ומזוהם שסיכן את חייו. הצוואר החלים אבל הלב נשאר שבור מבפנים ועכשיו

קרא עוד ←
טיגה

טיגה

1 במרץ 2020

טיגה- נמרונת מהממת ביופיה, סופר עדינה וכל כך טובה, שלא ברור איך עברו כל כך הרבה שנים, הפנים נהיו לבנות

קרא עוד ←
קובי

קובי

1 במרץ 2020

קובי המתוק ננטש מבית אחרי 3 שנים, כי קובי אוהב להראות אהבה, נעמד על 2 רגליים ומבקש חיבוקים. כן…קובי ננטש

קרא עוד ←
טריפל רעננה קוביה
לוח העסקים

ניווט באתר

  • פרסמו אצלנו
  • אודות
  • צור קשר
תפריט
  • פרסמו אצלנו
  • אודות
  • צור קשר

מדורים

  • חדשות בת ים
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • חוקר פרטי
  • אסתטיקה
  • רכילות מקומית
תפריט
  • חדשות בת ים
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • חוקר פרטי
  • אסתטיקה
  • רכילות מקומית

צרו קשר

  • 03-3732828
  • 03-9434677
  • רח׳ משה לוי 11, ראשון לציון

תנו לנו לייק בפייסבוק

המייל האדום
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס