דולר
₪3.471
יורו
₪3.8384
בת ים booked.net
+24°C
  • אודות
  • צור קשר
  • מבצעים בעסקים
  • המייל האדום
תפריט
  • אודות
  • צור קשר
  • מבצעים בעסקים
  • המייל האדום
Facebook
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
תפריט
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
תפריט
  • חדשות מקומיות
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • אסתטיקה
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
Facebook
חיפוש
סגור
ראשי » אוכל » פאוור בול ים תיכוני

פאוור בול ים תיכוני

19 ביוני 2018 9:53 סגור לתגובות על פאוור בול ים תיכוני

מתכון של השף יוגב ירוס, צילום: סיון אסקיו, רקס תעשיות

טיפ: אפשר לבשל עוד 3-2 דקות לקבלת ביצה קשה

מצרכים:
1/4 כוס גריסי פנינה
1 ביצה
2 כפות שקדים מולבנים, קלויים במחבת יחד עם כף שמן זית יד מרדכי עד להזהבה
מיץ מלימון שלם
1-2 לבבות חסה ערבית, פרוסים לרבעים
1 כף שמן זית
1/4 בצל סגול, פרוס דק מאד לחצאי טבעות
1 גבעול בצל ירוק, קצוץ דק לרוחב (לא חובה)
1 תפוז קטן, מפולט לפלחים המנוקים מהקרומים הלבנים
1/2 אשכולית, מפולטת לפלחים המנוקים מהקרומים הלבנים – לא חובה

להגשה:
50 גרם גבינה מלוחה, ריקוטה או חלומי, מגוררת
קליפת לימון מגוררת
2 כפות שמן זית יד מרדכי
מלח ופלפל – לפי הטעם

אופן ההכנה:

יוצקים 3/4 כוס מים רותחים לסיר קטן. מביאים לרתיחה עדינה ומוסיפים את גריסי הפנינה. מבשלים על אש בינונית במשך 15 דקות ותוך ערבוב מתמיד. מוסיפים מיץ לימון וכף שמן זית. מערבבים היטב ומניחים לתערובת להתגבש בסיר במשך 10 דקות.
בינתיים מבשלים ביצה בסיר קטן מלא במים רותחים במשך 6 דקות בדיוק. מוציאים מהמים, מקלפים ושומרים בצד.

הגשה:
מסדרים בתחתית קערה את תבשיל גריסי הפנינה. מוסיפים את רבעי לב החסה הערבית, פרוסות בצל סגול, בצל ירוק, פלחי תפוז ופלחי אשכולית אדומה.
בוזקים שמן זית ומעטרים בגרידת גבינה מלוחה, גרידת קליפת לימון ומלח. מעל הכל מוסיפים את הביצה, אותה חוצים לרוחב. מפזרים שקדים קלויים – ומגישים מייד.

צילום: סיון אסקיו, רקס תעשיות
  • 0שיתופים
  • שתפו בפייסבוק
  • צייצו בטוויטר
  • שתפו בגוגל+
« פוסט קודם
פוסט הבא »
עיתונים דיגיטליים
מוטי פרץ קוביה
אנחנו גם בפייסבוק

כל נעל סנטר קוביה
כתר מרפאת שיניים ריבוע
גרין פארק אודסה קוביה
טריפל רעננה קוביה
לוח העסקים

ניווט באתר

  • פרסמו אצלנו
  • אודות
  • צור קשר
תפריט
  • פרסמו אצלנו
  • אודות
  • צור קשר

מדורים

  • חדשות בת ים
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • חוקר פרטי
  • אסתטיקה
  • רכילות מקומית
תפריט
  • חדשות בת ים
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • חוקר פרטי
  • אסתטיקה
  • רכילות מקומית

צרו קשר

  • 03-3732828
  • 03-9434677
  • רח׳ משה לוי 11, ראשון לציון

תנו לנו לייק בפייסבוק

המייל האדום
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס