דולר
₪3.471
יורו
₪3.8384
בת ים booked.net
+24°C
  • אודות
  • צור קשר
  • מבצעים בעסקים
  • המייל האדום
תפריט
  • אודות
  • צור קשר
  • מבצעים בעסקים
  • המייל האדום
Facebook
  • חדשות מקומיות
  • ספורט
  • אימוץ כלבים וחתולים
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
תפריט
  • חדשות מקומיות
  • ספורט
  • אימוץ כלבים וחתולים
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
תפריט
  • חדשות מקומיות
  • ספורט
  • אימוץ כלבים וחתולים
  • עוד
    • חוקר פרטי
    • משפחה
    • ספרים
    • אוכל
    • פרשת השבוע
    • רכילות מקומית
  • עסקים בכותרות
  • הזמן בעל מקצוע אונליין
    • אינסטלטור
    • טכנאי מיזוג אוויר
    • חשמלאי
    • הובלה
    • גנן
    • בעלי מקצוע נוספים
Facebook
חיפוש
סגור
ראשי » אוכל » קוקטייל רד & בלאק

קוקטייל רד & בלאק

1 בינואר 2018 10:50 אין תגובות

באדיבות דן קרייצר, מ"קפה הנוי" ל"ויסוצקי", צילום: אמיר מנחם

שילוב מיצי פירות הדר שנמצאים כעת בעונתם, יחד עם תה אדום מדרום אפריקה בתוספת תבלין הקינמון שכה פופולרי במטבח האסיאתי. רום, פופולרי גם בסצנת הקוקטיילים הקריבית וגם בזו האסיאתית, שם ניתן למצוא, בעיקר בתאילנד ובוייאטנם, בקבוקים בייצור מקומי. שווה לחפש בנסיעה הבאה למזרח. מצרכים לקוקטייל אחד: 45 מ"ל רום שחור – רצוי בקרדי קרטה נגרה 15 מ"ל טריפל סק 2 כפות מחוקות סוכר (או 30 מ"ל מי סוכר) מיץ מחצי לימון מיץ מחצי תפוז 60 מ"ל ויסוצקי רד טי (רויבוש) קינמון וניל 1 דש אנגוסטורה להגשה: סליל קליפת תפוז 1 מקל קינמון אופן ההכנה: חולטים את תיון הרד-טי בכוס מים רותחים במשך 6-4 דקות. ממיסים את הסוכר בכף מים רותחים במידה ולא משתמשים במי סוכר מוכן מראש ומערבבים עד שנטמע לגמרי במים. יוצקים לשייקר 60 מ"ל מהחליטה. מוסיפים את שאר המרכיבים מלבד האנגוסטורה ומוסיפים קוביות קרח. משקשקים היטב ומסננים אל תוך כוס נמוכה ורחבה, מלאה בקרח. מוסיפים כמה טיפות אנגוסטרה מעל ומעטרים במקל קינמון וסליל מקליפת תפוז (ניתן להשתמש לצורך הכנתו בקולפן ירקות רגיל). מגישים מיד.
צילום: אמיר מנחם
  • 0שיתופים
  • שתפו בפייסבוק
  • צייצו בטוויטר
  • שתפו בגוגל+
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

עיתונים דיגיטליים
אנחנו גם בפייסבוק

שביט דודי שמש
כתר מרפאת שיניים ריבוע
אימוץ כלבים וחתולים
ווילי

ווילי

16 במרץ 2020

ווילי- אפילו שאוזניו נחתכו בצורה אכזרית נורא. הוא זכה להתחלה חדשה בבית-אבל אלו נטשו אותו כשעברו דירה. כמה אפשר להעביר

קרא עוד ←
ויני

ויני

16 במרץ 2020

ויני- ננטש מבית כי טריטוריאלי ולכן מחכה כעת למאמצים מנוסים, כאלה שידעו להציב גבולות ובעיקר שיבטיחו לו לתמיד להיות חלק

קרא עוד ←
מעוז

מעוז

1 במרץ 2020

יפיוף שחולץ לפני 3 חודשים עם צוואר חתוך ומזוהם שסיכן את חייו. הצוואר החלים אבל הלב נשאר שבור מבפנים ועכשיו

קרא עוד ←
טיגה

טיגה

1 במרץ 2020

טיגה- נמרונת מהממת ביופיה, סופר עדינה וכל כך טובה, שלא ברור איך עברו כל כך הרבה שנים, הפנים נהיו לבנות

קרא עוד ←
קובי

קובי

1 במרץ 2020

קובי המתוק ננטש מבית אחרי 3 שנים, כי קובי אוהב להראות אהבה, נעמד על 2 רגליים ומבקש חיבוקים. כן…קובי ננטש

קרא עוד ←
טריפל רעננה קוביה
לוח העסקים

ניווט באתר

  • פרסמו אצלנו
  • אודות
  • צור קשר
תפריט
  • פרסמו אצלנו
  • אודות
  • צור קשר

מדורים

  • חדשות בת ים
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • חוקר פרטי
  • אסתטיקה
  • רכילות מקומית
תפריט
  • חדשות בת ים
  • מה דעתכם
  • בנעלי בית
  • ספורט
  • חוקר פרטי
  • אסתטיקה
  • רכילות מקומית

צרו קשר

  • 03-3732828
  • 03-9434677
  • רח׳ משה לוי 11, ראשון לציון

תנו לנו לייק בפייסבוק

המייל האדום
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס